Dokša "poludio" na gradonačelnika: "Mobilno reciklažno dvorište u Kašini je moja ideja, a ne njegova"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.4.2024. 9:10:14
Dokša "poludio" na gradonačelnika: "Mobilno reciklažno dvorište u Kašini je moja ideja, a ne njegova"

Foto: Borko Samec/Sesvete danas/ Na ovom će prostoru u Kašini biti izgrađeno mobilno reciklažno dvorište

Vijećnik u VGČ Sesvete Ivan Dokša iz Kašine reagirao je na naš napis o izjavi gradonačelnika Tomaševića da će u Kašini izgraditi mobilno reciklažno dvorište, tvrdeći da je to njegova, a ne Tomaševićeva ideja.



Nedavno smo objavili vijest u kojoj prenosimo kratku izjavu gradonačelnika Tomislava Tomaševića izrečenu na konferenciji za novinare prigodom predstavljanja novih kamiona Čistoće, a kojom najavljuje skoru izgradnju mobilnog reciklažnog dvorišta u Kašini.


TOMAŠEVIĆ: DO KRAJA GODINE IZGRADIT ĆEMO MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE U KAŠINI


U nekoliko riječi spomenuo je izgradnju tog za ovaj dio Prigorja, ipak značajnog objekta gospodarenja otpadom. Na ovu vijest se nadovezao vijećnik u Vijeću gradske četvrti Sesvete Ivan Dokša, inače Kašinčan izjavivši da "Nije to inicijativa gradonačelnika, to je moja inicijativa na kojoj radim već više od godinu dana". 


POČELO KRČENJE ZEMLJIŠTA ZA MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE ‼️


Dokša nam je doista i poslao više postova sa svog facebook profila gdje progovara o potrebi izgradnje mobilnog reciklažnog dvorišta u Kašini, kao i poziciji gdje bi trebalo biti izgrađeno, obzirom da se u Kašini nalazi velika zapuštena parcela u vlasništvu Grada Zagreba. 


Prihvaćanjem te ideje, Grad je u međuvremenu očistio tu parcelu i sada se čeka početak radova. Sama lokacija je kod ZET-ove autobusne stanice Cvjetna ulica, ili možda nekima jasnije u blizini negdašnjeg Black Jacka.


Kako god bilo, izgradnjom ovog objekta umnogome će se olakšati mještanima tog dijela Prigorja korištenje reciklažog dvorišta kao izuzetno važnog objekta u gospodarenju otpadom i još više u očuvanju našeg životnog okoliša, jer, podsjetimo, svako domaćinstvo ima pravo uz predočenje računa Čistoće dovesti u reciklažno dvorište bilo koju vrstu otpada i odložiti ga potpuno besplatno.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 12:12:04

Create Account