Održana redovno - izborna skupština udruge umirovljenika Sesvetska Sela, izabrali novo vodstvo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.6.2020. 10:14:17
Održana redovno - izborna skupština udruge umirovljenika Sesvetska Sela, izabrali novo vodstvo

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Skupština je trebala biti redovna, no na žalost, predsjednik je u međuvremenu preminuo, pa je u sklopu redovne skupštine održana i izborna.


Nakon znatnog poboljšanja epidemijske situacija u Hrvatskoj, konačno je mogla biti održana godišnja skupština Udruge umirovljenika Sesvetskih Sela, a koja, kao i gotovo sve druge skupštine udruga građana, u uobičajenim godinama održavaju se u prvom kvartalu godine.


Nazočni članovi udruge, njih gotovo 80, što je velika većina svih članova donijeli su novi statut udruge i poslovnih skupštine, prihvatili izvještaj o radu koji je umjesto izabranog predsjednika podnio, silom prilika, njegov zamijenik Branimir Perišić.


Članovi skupštine izabrani su za novog predsjednika - predsjednicu, Ankicu Carić koja je do sada bila tajnica udruge, a na njeno mjesto izabrana je Slavica Lekić.


Skupština nije, kako je to dosadašnjih godina bilo uobičajeno, završila zabavom zbog još uvijek vrijedećih mjera opreza, no, članovi ove umirovljeničke udruge nadaju se da bi već ovog ljeta mogli ponovo zajedno tancati i odlaziti na svoje uobičajene izlete.

Inače, umirovljeničke udruge vrlo su važan dio života građana treće životne dobi i neka istraživanja pokazala su da su članovi umirovljeničkih udruga zdraviji i sretniji od onih kkoji nisu uključeni u rad ovih ili sličnih društvenih organizacija.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2023. 10:27:02

Create Account