Zimska virtualna izložba Dječjeg vrtića Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2022. 10:29:18
Zimska virtualna izložba Dječjeg vrtića Sesvete

Foto: Leona Nekret-Katić

Leptirići Dječjeg vrtića Sesvete likovno i glazbeno izrazili su zimu, a uz pomoć digitalne tehnologije, postala je vidljiva svima.



Snažni razvoj digitalnih alata tijekom pandemije donijeli su o mnoge dobrobiti. Primjerice, u virtualnom okruženju dječje izložbe i njihovo likovno i glazbeno izražavanje, kao u ovom slučaju, postali su vidljivi svima. U Dječjem vrtiću Sesvete, posebice u nekim odgojnim skupinama osobito se to ističe. 


Djeca odgojne skupine Leptirići polaznici su integriranog englesko-glazbenog programa, u petoj su godini života, a voditeljice programa su su Martina Polanec,odgojitelj i Leona Nekret-Katić, odgojitelj mentor.


"Virtualna izložba je proizašla iz dječjeg doživljaja zime, razdoblja koje kod djece pruža radost i veselje. Djeca su svoj doživljaj izrazila vokalnim i likovnim izričajem", rekla je Leona Nekret-Katić, odgojitelj mentor koja je izložbu je digitalno izradila.


Izložbi pristupite ovdje.


Napomena: Tijekom gledanja virtualne izložbe nemojte koristiti autoplay već se prstom ili strelicama krećite virtualnom galerijom radi apliciranih audio-zapisa.


Create Account