Javno izvučeni parovi 52. MNT Kutija šibica koji započinje 25. studenoga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.11.2023. 16:01:50
Javno izvučeni parovi 52. MNT Kutija šibica koji započinje 25. studenoga

Foto: Studio Arena

U dvorani 2 Doma sportova jučer je održano izvlačenje parova za 52. MNT Kutija šibica powered by Powerade.Čak 280 ekipa prijavljeno je na ovogodišnju, 52. Kutiju šibica powered by Powerade, a u dvorani 2 Doma sportova održano je i izvlačenje parova. Saznali smo tko su parovi u tri kategorije- 16 ekipa žena, 84 ekipe veterana i 180 ekipa seniora.

Raspored utakmica i parove možete pronaći na web stranici www.kutija-sibica.hr


Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i regiji počinje 25. studenog i to na četiri lokacije- dvorana 2 Doma sportova, SD Boško Božić Pepsi, SD Sutinska vrela i SD Dubrava. Vrhunac se već tradicionalno očekuje na Štefanje kada počinju završni susreti, a 29. prosinca bit će nam poznat i pobjednik ovogodišnje Kutije šibica. Završnica turnira imat će i izravan prijenos na HTV-u.


Za nagradni fond od 25 tisuća eura ove se godine bori 280 ekipa, među kojima se nalaze i ekipe koje su već postale legende Kutije šibica i koje su ju osvajale već nekoliko puta, no svakako veseli činjenica da veliki broj ekipa nastupa po prvi put, što jamči nastavak tradicije i među novim generacijama.


-Ove godine imamo prijavljenih 280 ekipa, što je u rangu s prošlogodišnjim brojkama i čime smo izuzetno zadovoljni. Kutija šibica je bila i ostala festival malog nogometa- izjavio je voditelj projekta Boro Stipić.

Kutija šibica svake godine privlači sve veći broj gledatelja, a i ove godine ih se očekuje između 25 i 30 tisuća, posebice u završnici turnira, stoga na vrijeme osigurajte svoje ulaznice.

-Svatko tko je jednom okusio atmosferu dvorane 2 na Štefanje, dolazi uvijek iznova- pozvao je gledatelje na ovogodišnju Kutiju šibica voditelj Ustanove upravljanje sportskim objektima Kosta Kostanjević.


Svi prisutni na događanju imali su priliku okusiti kako to izgleda na parketu dvorane 2, te su brojni pokušali zabiti sedmerac golmanu Futsal Dinama Anti Piplici- u tome su od 15-ak hrabrih uspjele tek dvije dame i dva gospodina. 


Na izvlačenju parova okupile su se i neke od legendi Kutije šibica poput Krešimira Čivraga, Roberta Grdovića, Antonia Franje i Matije Đuvlata, koji su višestruki osvajači Kutije šibica, a hoće li im to i uspjeti i ove godine, vidjet ćemo uskoro.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.10.2023. 17:32:10

Create Account