Međunarodni nogometni turnir kadetkinja ovog vikenda u Sesvetskom Kraljevcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.2.2024. 18:18:17
Međunarodni nogometni turnir kadetkinja ovog vikenda u Sesvetskom Kraljevcu

Foto: Plakat

Ovoga petka i subote nogometni tereni u Sesvetskom Kraljevcu rezervirani su za djevojke.



U organizaciji NK Sesvetski Kraljevec i službenog sponzora AGS Hrvatska  ovog petka i subote 23. i 24. veljače na igralištu u Sesvetskom Kraljevcu bit će održan Međunarodni nogometni turnir za kadetkinje!


Obzirom da se radi o međunarodnom turniru u trajanju od dva dana na kojem sudjeluje čak četrnaest ekipa od kojih su dvije iz Bosne i Hercegovine, prvoligaši OFK Spartak iz Banja Luke i FK Sloboda iz Tuzle te jedna iz Slovenije, prvoligaš ŽNK Krim iz Ljubljane, riječ je o prvom i povijesnom događaju za Zagreb i cijelu Hrvatsku kada je ženski nogomet u pitanju.


Na turniru će sudjelovati i tri prvoligaška kluba HNLŽ U17, a to su ŽNK Dinamo Zagreb, HNK Gorica i ŽNK Graničar Županja te čak osam klubova HNLŽM Centar; NK Sesvetski Kraljevec, ŽNK Koprivnica, ŽNK Lepoglava, ŽNK Savica, ŽNK No Limit Tvin Virovitica, ŠNM Naftaš Ivanić, HNŠK Moslavina i ŠNK Moslavac.


Grupna faza kreće u petak, igrat će se od 16  do 20 sati, a nastavak u subotu već od 8 pa sve do 20 sati nakon čega je podjela trofeja. 


Svakoj ekipi osigurano je minimalno šest utakmica grupne faze u trajanju od dvadeset minuta obzirom da su formirane dvije grupe po sedam od kojih prve dvije ekipe iz svake grupe prolaze dalje u polufinale i finale.


"S ponosom možemo najaviti da će na dodjeli nagrada sudjelovati neke od  legendarnih i utjecajnih imena sutkinja, igračica i izbornica ženskog nogometa Republike Hrvatske", najavio je turnir predsjednik NK Sesvetski Kraljevec Kristian Krsnik..



Create Account