Akcija dobrovoljnog darivanja krvi ovog utorka u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.5.2023. 12:57:08
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi ovog utorka u Sesvetama

Foto: Plakat

Crveni križ poziva na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u utorak, 16. svibnja od 13 do 17,30.Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Sesvetama  bit će održana ovog utorka, 16. svibnja u vremenu od 13 do 17,30 u prostoru Obrtničkog doma u Ninskoj 11c u Sesvetama.


Uz Sesvete u utorak, još je jedna akcija predviđena za petak u prostoru DVD-a Sesvetski Kraljevec   od 15,00 do 18,30 sati.


Iz Crvenog križa pozivaju sve zdrave punoljetne sugrađane da dođu na akciju i dozom svoje krvi pomognu neznancu u zdravstvenoj nevolji.   Poseban poziv ide svim onim našim mladim i punoljetnim sugrađanima koji do sada još nikada nisu dali krv, a željeli bi se pridružiti velikoj sesvetskoj humanoj obitelji dobrovoljnih darovatelja krvi, da se odazovu i dođu na akciju. Sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i knjižicu dobrovoljnog darovatelja, ako ju imaju.


Podsjećamo, dobrovoljni darovatelji krvi nakon određenog broja davanja ostvaruju pravo na doživotno besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a. Benefitima dobrovoljnim darovateljima krvi pridružio se i Grad Zagreb koji im za određeni broj davanja daruje besplatnu godišnju kartu za ZET-ov prijevoz, ako ga već nemaju po drugoj osnovi.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.2.2024. 17:38:25

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account