Bandić na skupštini DVD-a Adamovec dijelio ruže

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.2.2019. 9:44:38
Bandić na skupštini DVD-a Adamovec dijelio ruže

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Gradonačelnik Milan Bandić nazočio je godišnjoj skupštini DVD-a Adamovec održanoj u subotu na večer gdje je vatrogaskinjama uručio ruže.



DVD Adamovec broji 145 članova od kojih u zvanju imaju 36 vatrogasaca, 36 vatrogasaca, 34 vatrogasaca 1. klase, 6 dočasnika, 3 dočasnika 1. klase, 9 časnika i 4 profesionalna vatrogasca. Od ovih 84 aktivna vatrogasca, 33 su operativna za intervencije. 


Na njihovoj subotnjoj skupštini posjetio ih je gradonačelnik Milan Bandić u čijoj nazočnosti su bili sesvetski čelnici, predsjednik Stjepan Kezerić  zamjenik Dražen Markota, izaslanik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba Stjepan Kenfelja i mnogi drugi. 


Pozdravljajući nazočne Bandić je pohvalio rad i trud adamovečkih vatrogasaca, kao i svih ostalih na području VZG-a. "Možda i ne znate, ali i ja sam vatrogasac. Član sam DVD-a Kašina gdje sam kod Kenfelje položio za vatrogasca i imam sve činove. Imam ih više od Gotovine", u svom je stilu izrekao Bandić dobro pri tom nasmijavši sve nazočne. Dodao je kako je htio obući i svoju vatrogasnu uniformu i tako doći na skupštinu, no da mu je malo preuska. "Ja ne bum ostal večeras s vama na gulašu iako znam da je izvrstan, to ne bi bilo dobro za moju liniju. Moram još pet - šest kila smršaviti onda bum na godinu oblekel uniformu i došel k vama onako zbegecan", dodatno je uveseljavao Bandić podijelivši na kraju svim vatrogaskinjama u domu ruže. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.9.2023. 16:58:35

Create Account