Vatrogasci i dalje saniraju posljedice nevremena

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.5.2019. 9:53:23
Vatrogasci i dalje saniraju posljedice nevremena

Foto: DVD Sesvete

Vatrogasci DVD-a Sesvete zajedno i pojedinim drugim DVD-ima tijekom cijelog utorka od jutra do mraka bili su na Medvednici kamo su poslani na raščišćavanje Sljemenske ceste.Članovi DVD-a Sesvete jučer ujutro poslani su na Sljemensku cestu koja je u potpunosti neprohodna jer je golema količina drveća srušena preko nje. Na vrh Medvednice se po cesti ne može nikakvim vozilima (osim kroz šumu traktorima), jer su stabla gotovo jedan do drugoga porušena preko kolnika. O kakvom je problemu riječ kažu nam članovi DVD-a Sesvete koji su jučerašnji dan zajedno s ostalim kolegama proveli na pokušaju proboja do vrha. 


"To još nismo vidjeli u životu. Kao da je netko planski išao rušiti stabla preko ceste, jedno do drugoga. Cijeli smo dan radili i uspjeli smo probiti oko 4 kilometara. Uoći noći morali smo se vratiti. Pitanje je hoće li i u srijedu moći biti očišćeno do vrha".


Istovremeno članovi drugih postrojbi čiste silaznu cestu, te cestu na zagorsku stanu. Kolika je šteta u drvnom fondu na Medvednici utvrdit će šumarija, no pretpostavlja se da je orkanski vjetar na Medvednici porušio na tisuće stabala.  Vezane vijesti
Ažurirano: 19.3.2023. 17:04:06

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account