Bandić otvorio podzemnu garažu u Novom Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.10.2018. 11:33:42
Bandić otvorio podzemnu garažu u Novom Jelkovcu

Foto: Zagreb.hr

Gradonačelnik Milan Bandić predstavio je u utorak, zajedno s predsjednicom Uprave Zagrebačkog holdiga Anom Stojić Deban i voditeljicom podružnice Zagrebparking Anom Preost, novu podzemnu garažu u Novom Jelkovcu u Ulici Ladislava Šabana.Podzemna garaža Jelkovec 2, s kapacitetom od 237 parkirališnih mjesta, čini funkcionalnu cjelinu s nedavno otvorenom garažom Jekovec 1 koja se nalazi u neposrednoj blizini.

"Vrtić, škola, bazen, dvorana, parking… sve to diže standard stanovanja, a sve je to dostupno za oko 10 tisuća Sesvećana koji ovdje žive", naglasio je gradonačelnik Bandić dodavši kako ovakav standard nemaju niti europske metropole razvijenije od Zagreba, jer se otvorenjem ove garaže dobilo da na jedan stan ide jedno parkirno mjesto u garaži.

Prema riječima Ane Preost, voditeljice podružnice Zagrebparking, naselje Novi Jelkovec sada ima 455 unutarnjih i 1996 vanjskih parkirnih mjesta. Garaža Jelkovec 2 namijenjena je samo za pretplatnike odnosno stanare za 40kn mjesečno i ovdje nema satnog parkiranja koji postoji u garaži Jelkovec 1.

Gradu, gradonačelniku i Zagrebačkom holdingu zahvalio je zamjenik predsjednika  Vijeća Gradske  četvrti Sesvete Dražen Markota.Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2022. 14:15:50

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account